Miyabi Isshin 2001 - Овочевий ніж петті зі сталі AUS8 з залізком 120 мм. Kanetsugu, Японія

Скоро в наявності Miyabi Isshin 2001 - Овочевий ніж петті зі сталі AUS8 з залізком 120 мм. Kanetsugu, Японія

Знижки для постійних покупців

Всі зареєстровані користувачі, які здійснили покупку в нашому магазині, стають учасниками програми лояльності Zalizko. 

Крім того, ви можете отримувати e-mail розсилку з нашими спеціальними пропозиціями і рекламними акціями, а також інформацію про нові надходження і новини компанії. 

Посилання для реєстрації >


Універсальний кухонний ножик зі сталі AUS 8 

Flag of Japan — Hinomaru

Petty, призначений для допоміжних завдань і нарізок. 

Цінний додаток до великих Шефа або Сантоку.

Подрібнити зелень, зубчик часнику, зробити квітку з буряка або прокол для шпигування. 

Для цього розумно користуватися маленьким Петті, з залізком 12 або 15 см. 

Трапляється, що потрібен тільки гострий кінчик і все. 

З цього, у відгуках власників, часто зустрічаються високі оцінки невеликих ножів. 

Акцент тут, не на чищенні коренеплодів, коли існують овочечистки, а на маневровості та компактному розмірі залізка. 

Найменший, і найбільший, є зазвичай найбільш уживаними. 


Залізко: 

Тришаровий нержавіючий ламінат в обкладинках зі сталі SUS410 і серцевиною з більш твердої AUS8 (Aichi Steel)

Ніж виготовлений в Японії, на потужностях компанії Seki Kanetsugu Co. Ltd з використанням ручної обробки і високоточних верстатів з ЧПУ. 

Ріжучий шар має твердість 57HRC за шкалою Роквелла. 

Тупій, близько 1.5 мм в потовщенні, тоншаючий в бік кінчика. 

Симетричні європейські спуски. 


Руків'я: 

Мале руків'я зі зручною геометрією, нормально лягає і в жіночу руку і в велику чоловічу долоню. 

Виготовлене з Палісандра (Rose wood) з просоченням, що перешкоджає розбуханню та подовжує термін служби. 

Дерево приємніше на дотик і має живий шляхетний малюнок. 

Баланс в долоню. 


Слід зазначити, що ножі з руків'ям із дерева, попри якісну обробку, не розраховані на миття в посудомийних машинах і стерилізацію, яка іноді є обов'язковою умовою роботи кафе і ресторанів. 

Для використання в промислових умовах спеціально розроблені та подані в нашому асортименті серії ножів Kanetsugu PRO-S, Tojiro-Pro і Tojiro-Color, з ручками з нержавіючої сталі або високотехнологічного полімеру, що розраховані на стерилізацію. 


Поради по догляду і зберіганню:


Дотримуючись цих нескладних настанов, власник матиме змогу насолоджуватись набором японських ножів багато років, адже якісно виготовлений виріб, зазвичай розрахований на десятиліття вірної служби. 

Ми пропонуємо також повний сервіс з заточки



Технічні характеристики ножа:
Виробник:Seki Kanetsugu Knife Co.
Серія:Miyabi Isshin
Країна виробник:Японія
Сталь залізка:Нержавіюча AUS8 (Aichi Steel Co.) в обкладках з SUS410
Кількість шарів:3 шари
Твердість сталі:≈ 57 HRC за шкалою Роквелла
Довжина залізка:120 мм
Найширша частина залізка:23 мм
Товщина тупія:1.5 мм
Тип заточки:Симетрична 50/50
Довжина руків'я:104 мм
Матеріал руків'я:Руків'я з палісандра з просоченням під тиском (Natural Rose wood)
Загальна довжина:225 мм
Вага:52 г
Стерилізація:Не можна

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Про наявність

Якщо у продукту, що Вас зацікавив, зазначений статус відрізняється від — В наявності, будь ласка, зв'яжіться з нами, для швидкого уточнення доступності, і термінів.

До кінця Березня — Безкоштовна доставка Новою Поштою замовлень від 5 000 грн 👍

Усі покупці, які купили на суму 5000 грн., отримають безкоштовну доставку по Україні.
Послуга "Післяплата" оплачується покупцем.

  • Передивлялись: 44127
  • Модель: Miyabi Isshin 2001
  • Наявність: Скоро в наявності
  • 1120.00 UAH
  • Без ПДВ: 1120.00 UAH