Tojiro Classic F-803 — Ніж для м'яса та птиці, 2 шари, сталь VG 10, залізко 150 мм, Японія
Знижки для постійних покупців
Всі зареєстровані користувачі, які здійснили покупку в нашому магазині, стають учасниками програми лояльності Zalizko.
Крім того, ви можете отримувати e-mail розсилку з нашими спеціальними пропозиціями і рекламними акціями, а також інформацію про нові надходження і новини компанії.
Спеціальний ніж Boning з залізком 15см. М'ясний ніж.
* * * * * * * *
Boning knife в перекладі - костяний ніж.
Традіційний японський ніж Honesuki, призначений для оброблення м'яса, риби та птиці.
Мисливський ніж на кухні. Обух близько 3мм, заточка з правого боку, кінчик скошений.
Все це зроблено, щоб надати максимальної стійкості, під час роботи в небезпечній для ріжучої кромки близькості до кісток.
Ним можна перерізати кістки риби та птиці. Кістки великої рогатої худоби звісно не варто.
Третій або четвертий номер в професійному наборі, після декількох універсалів різної довжини.
При вмілому поводженні, здатен місяцями залишатись без правки.
Звужуючийся в бік кінчика обух, близько 3мм в товщій частині.
Залізко асиметричне, з японським строєм.
Справа лінзоподібний спуск, зліва плоский.
Так зроблено щоб надати залізку додаткової міцності за рахунок геометрії.
Геометриією ніж нагадує японську дебу, але легший і універсальніший.
Важливо навчитися уникати контакту з кістками та обробною дошкою без необхідності.
Саме ці дві дії найбільше шкодять ружучій кромці.
Баланс залізка впевнено в долоню.
Залізко:
Тришаровий нержавіючий ламінат з обкладками з м'якої сталі та ріжучим шаром з добре загартованої нержавіючої сталі VG-10.
Виготовлено в Японії на потужностях Fujitora Industry (Tojiro) за патентованою технологією DP (Decarburization Prevention) що зберігає максимум вуглецю в складі сталі, під час обробки.
Твердість ріжучого шару 60HRC за шкалою Роквелла.
Руків'я середнє, таке саме як в F-503 або F-808.
Переріз руків'я ближче до квадратного, що забезпечує надійне утримання, керованість та приємний баланс.
Накладки руків'я виготовлені з "ЭКО" - деревини (Pakka wood), просоченої спеціальною смолою під великим тиском, що робить їх довговічними і не примхливими до умов використання.
Така деревина, на відміну від пластика, є теплим і приємним на дотик матеріалом.
Здатна довго слугувати не змінюючи своїх властивостей.
Важливо все ж враховувати, що під час миття в посудомийній машині або кип'ятінні, дерево буде швидше зношуватися.
Для закладів громадського харчування та харчових ліній, де термообробка може бути обов'язковою вимогою, а також для іншого промислового використання, призначені лінійки Tojiro-Pro, Tojiro-Color і Kanetsugu PRO-S.
Головна відмінна риса цих серій, це руків'я з матової сталі або високотехнологічного полімеру, без найменших шпарин та розраховані на стерилізацію.
Поради щодо поводження, догляду та зберігання:
Дотримуючись цих нескладних настанов, власник отримуватиме тільки позитивні емоції, користуючись своїм набором.
Якісне залізко, при шанобливому ставленні, служитиме надвичайно довго, потребуючи лише пару раз на рік, планового відновлення гостроти.
| Технічні характеристики ножа: | |
| Виробник: | © TOJIRO / Fujitora Industry | 
| Серія: | Tojiro DP Cobalt Alloy Steel Series by 3-Layers | 
| Країна виробник: | Японія | 
| Сталь залізка: | Загартована VG-10 (Takefu Special Steel Co.) в м'яких нержавіючих обкладках | 
| Кількість шарів: | 2 шари | 
| Твердість сталі: | ≈ 58 HRC за шкалою Роквелла | 
| Довжина залізка: | 150 мм | 
| Найширша частина залізка: | 39 мм | 
| Товщина тупія: | 2.5 мм | 
| Тип заточки: | Одностороння, лінзоподібний спуск справа, зліва плаский | 
| Довжина руків'я: | 120 мм | 
| Матеріал руків'я: | Довговічний та стійкий до зовнішніх впливів, деревно-полімерний композит Pakkawood | 
| Загальна довжина: | 275 мм | 
| Вага: | 170 г | 
| Стерилізація: | Не можна | 
 















 
 
 
