Tojiro Classic F-827 — Ніж для обвалки м'яса, 3 шари, сталь VG 10, залізко 155 мм, Японія
Знижки для постійних покупців
Всі зареєстровані користувачі, які здійснили покупку в нашому магазині, стають учасниками програми лояльності Zalizko.
Крім того, ви можете отримувати e-mail розсилку з нашими спеціальними пропозиціями і рекламними акціями, а також інформацію про нові надходження і новини компанії.
Спеціальний Boning knife. Інструмент м'ясника.
* * * * * * * *
Вдосконалений американський ніж, призначений для відділення м'яса від кісток.
Відрізняється від класичного японського Honesuki формою і товщиною тупія.
Дозволяє швидше і зручніше проводити жиловку і обвалку.
Помітно тонший за свого східного колегу, має ятаганну лінію леза, зі стопором для уловлювання продукту що розрізається.
Сконструйований міцно і грунтовно, але стежити за відсутністю контакту з кістками необхідно завжди, якщо тільки ви не аварійний випробувач.
Цінний спеціальний інструмент для професіонала, якому часто доводиться працювати з великою кількістю сирого м'яса або риби.
При грамотній експлуатації, здатний місяцями обходитися без правки.
Баланс впевнено в долоню.
Залізко загнутої форми, з симетричними спусками західного зразка.
Важливо навчитися працювати в обхід рівних за твердостю предметів та уникаючи врізання в кухонну дошку без необхідності, бо саме ці дві дії, найбільше зношують ріжучу кромку.
Серцевина, з нержавіючої VG -10 з чудовим гартом до 60 HRC за шкалою Роквелла.
Обкладки з м'якого металу, захищаючі серцевину від перевантажень.
Зведення тонке, що забезпечує добре керований і агресивний різ.
Комфортне повнорозмірне руків'я, як у F-803.
Перетин прямокутний, з заокругленими гранями, що дає відмінне утримання, і контроль напрямку вістря при роботі.
Матеріал Pakka wood, теплий, довговічний і приємний на дотик.
Деревинно-полімерний композит, просочений під тиском стабілізуючим складом.
Подібна обробка виключає намокання і розбухання, високо гігієнічна, не має запаху і безпечна для контакту з їжею.
Продукція Tojiro, виготовляється в Японії, на фабриці Fuji Cutlery Co., в місті Tsubame, префектура Niigata.
Це підприємство, яке створило і володіє правами на бренд.
Культура виробництва і відточені технології, в тому числі Decarburization Prevention (DP) ставлять вироби компанії, на недосяжний рівень, по співвідношенню ціни до робочих якостей.
Важливо враховувати, що при митті в посудомийній машині або кип'ятінні, дерево швидше зношується.
Для закладів громадського харчування та харчових ліній, де термообробка може бути обов'язковою вимогою, а так само іншого промислового використання, розроблені лінійки Tojiro-Pro, Tojiro-Color і Kanetsugu PRO-S.
Відмінна риса цих серій, ручки з неслизької матової сталі або високотехнологічного полімеру, без найменших шпарин та розраховані на стерилізацію.
Рекомендації щодо поводження, догляду та зберігання:
Дотримуючись ці нескладних правил, власник отримає виключно позитивні емоції, використовуючи свій робочий комплект.
Якісна річ, при шанобливому ставленні, здатна прослужити багато років, вимагаючи лише клька разів на рік, планового сервісу.
| Технічні характеристики ножа: | |
| Виробник: | © TOJIRO / Fujitora Industry | 
| Серія: | Tojiro DP Cobalt Alloy Steel Series by 3-Layers | 
| Країна виробник: | Японія | 
| Сталь залізка: | Загартована VG-10 (Takefu Special Steel Co.) в м'яких нержавіючих обкладках | 
| Кількість шарів: | 3 шари | 
| Твердість сталі: | ≈ 60 HRC за шкалою Роквелла | 
| Довжина залізка: | 155 мм | 
| Найширша частина залізка: | 25 мм | 
| Товщина тупія: | 2.4 мм | 
| Тип заточки: | Симетрична 50/50 | 
| Довжина руків'я: | 123 мм | 
| Матеріал руків'я: | Довговічний та стійкий до зовнішніх впливів, деревно-полімерний композит Pakkawood | 
| Загальна довжина: | 305 мм | 
| Вага: | 160 г | 
| Стерилізація: | Не можна | 
 















 
 
 
 
