Tojiro Shirogami F-908 — Янагіба, вуглецева сталь, 2 шари, залізко 240 мм, Японія
Знижки для постійних покупців
Всі зареєстровані користувачі, які здійснили покупку в нашому магазині, стають учасниками програми лояльності Zalizko.
Крім того, ви можете отримувати e-mail розсилку з нашими спеціальними пропозиціями і рекламними акціями, а також інформацію про нові надходження і новини компанії.
Традиційний односторонній слайсер Yanagiba, для нарізання одним рухом.
* * * * * * * *
Незамінний для майстрів з приготування японських страв суші або сашимі.
Цей ніж відріже м'яке рибне філе так, як не зможе жоден інший.
Найбільш вірна довжина залізка для Yanagi-ba становить 270 або 300 мм.
Саме при такій довжині ножа, вдається робити рівні і красиві скибочки.
Різальна крайка, розумно берегти від контакту з твердими предметами, для збереження бритвеної гостроти.
При нарізанні тільки м'яких продуктів, Янагіба буде виключно довго залишатися гострим.
У нашому інтернет-магазині ножів, запропоновано кілька варіантів ножів Янагіба (Yanagi ba) з вуглецевої та нержавіючої сталі.
Японські ножі, що продаються у нас, вже заслужили схвальні відгуки у користувачів, серед яких багато професійних кухарів.
Спуски асиметричні, японські. Правий спуск від середини, зліва увігнутий.
Двошаровий пакет з серцевиною з вуглецевої Shirogami з гартуванням до 60 HRC по Роквеллу, і обкладинкою з м'якої сталі справа.
Продукція Tojiro, виготовляється в Японії, на фабриці Fuji Cutlery Co., в місті Tsubame, префектура Niigata.
Це підприємство, яке створило і володіє правами на бренд.
Культура виробництва і відточені технології, ставлять вироби компанії, на недосяжний рівень, по співвідношенню ціна-якість
Зведення майже "в нуль", тому здатність добре різати зберігається дуже довго, ще й завдяки геометрії спусків.
Баланс в бік залізка.
Середнє руків'я із деревини магнолії, з больстером з міцної харчової пластмаси.
Овальний перетин, з невеликим повздовжнім виступом праворуч.
Ніж розрахований на використання правою рукою.
Дерево без просочення, тому для продовження терміну служби, можна самостійно просочити руків'я лляною олією, до повного висихання і полімеризації.
Поради щодо догляду та зберігання:
Дотримуючись цих не складних настанов, власник насолоджуватиметься набором японських ножів багато років.
Адже якісно виготовлений ніж, розрахований на десятиліття вірної служби, рідко потребуючи сервісу з відновлення гостроти.
| Технічні характеристики ножа: | |
| Виробник: | © TOJIRO / Fujitora Industry | 
| Серія: | Tojiro Shirogami Steel Series | 
| Країна виробник: | Японія | 
| Сталь залізка: | Shirogami Steel (Білий папір) з обкладкою з м'якого металу | 
| Кількість шарів: | 2 шари | 
| Твердість сталі: | ≈ 62 HRC за шкалою Роквелла | 
| Довжина залізка: | 240 мм | 
| Найширша частина залізка: | 30 мм | 
| Товщина тупія: | 3 мм | 
| Тип заточки: | Одностороння, праворуч спуск виступаючий, зліва увігнутий | 
| Довжина руків'я: | 130 мм | 
| Матеріал руків'я: | Деревина магнолії з пластиковим больстером | 
| Загальна довжина: | 377 мм | 
| Вага: | 120 г | 
| Стерилізація: | Не можна | 
 










 
 
 
 





