Japanese HOCHO 8015 - Ніж Деба зі сталі 1K-6 MoV з залізком 180 мм. Kanetsugu, Японія
Знижки для постійних покупців
Всі зареєстровані користувачі, які здійснили покупку в нашому магазині, стають учасниками програми лояльності Zalizko.
Крім того, ви можете отримувати e-mail розсилку з нашими спеціальними пропозиціями і рекламними акціями, а також інформацію про нові надходження і новини компанії.
Середній спеціалізований ніж-топірець, для оброблення великої риби
* * * * * * * *
Рибні ринки в Країні Висхідного Сонця, де продають свіжовиловлених величезних тунців, відомі на весь світ.
Майстри з оброблення великої риби, користуються спеціальними ножами Deba bocho і Yanagi ba.
Деба, застосовується для первинної обробки та перерубання риб'ячих кісток, перед приготуванням філе.
Потім використовується янагіба, призначений для тонкого нарізання в один рух.
Жителям Європи вони незвичні, але така геометрія краще ріже та менше прилипає і зручніша для заточки на японських водних каменях.
Існує також модель Western-Deba з VG 10 із симетричною європейською формою.
У нашому інтернет-магазині, запропоновано достатньо варіантів Деба та Вестерн-деба з вуглецевої та нержавіючої сталей.
Вироби відомих ножових виробників, що продаються у нас, вже отримали багато схвальних відгуків у користувачів, серед яких багато професійних кухарів.
Варто в першу чергу звертати увагу на вагу залізка Deba, як на ключовий параметр.
Спуски традиційні, асиметричні, розраховані на правшу. Правий випнутий, зліва трохи увігнутий.
Молібденова нержавіюча 1K-6 Daido High-carbon steel з кріогенним загартуванням при температурі -70 °C, для максимального покращення робочих якостей.
Виготовлено в Японії, на потужностях компанії Seki Kanetsugu Co. Ltd з використанням ручних процесів і високоточних верстатів ЧПУ.
Твердість 57 HRC.
Повнорозмірне семигранне руків'я з алюмінію і міцного харчового пластику.
Конструкція виключно міцна і довговічна, з розрахунком на комерційне застосування.
Всі деталі бездоганно підігнані, що демонструє високу виробничу культуру і відповідність вимогам гігієни.
Рекомендації щодо поводження, зберігання і догляду:
Дотримуючись цих нескладних настанов, власник отримає тільки позитивні емоції, використовуючи свій набір.
Якісний інструмент, при шанобливому ставленні, прослужить десятиліття, вимагаючи лише кілька разів на рік, планового відновлення гостроти.
Технічні характеристики ножа: | |
Виробник: | Seki Kanetsugu Knife Co. |
Серія: | Japanese HOCHO:Aluminum handle |
Країна виробник: | Японія |
Сталь залізка: | Нержавіюча 1K-6 Daido High-carbon steel з кріогенним гартуванням при температурі -70 °C |
Кількість шарів: | Моносталь |
Твердість сталі: | ≈ 57 HRC за шкалою Роквелла |
Довжина залізка: | 180 мм |
Найширша частина залізка: | 55 мм |
Товщина тупія: | 4.5 мм |
Тип заточки: | Одностороння, праворуч спуск виступаючий, зліва увігнутий |
Довжина руків'я: | 128 мм |
Матеріал руків'я: | Алюміній і високотехнологічний полімерний матеріал |
Загальна довжина: | 325 мм |
Вага: | 310 г |
Стерилізація: | Не можна |