Japanese HOCHO 8015 - Ніж Деба зі сталі 1K-6 MoV з залізком 180 мм. Kanetsugu, Японія
Знижки для постійних покупців
Всі зареєстровані користувачі, які здійснили покупку в нашому магазині, стають учасниками програми лояльності Zalizko.
Крім того, ви можете отримувати e-mail розсилку з нашими спеціальними пропозиціями і рекламними акціями, а також інформацію про нові надходження і новини компанії.
Середній спеціалізований ніж-топірець, для оброблення великої риби
* * * * * * * *
Рибні ринки в Країні Висхідного Сонця, де продають свіжовиловлених величезних тунців, відомі на весь світ.
Майстри з оброблення великої риби, користуються спеціальними ножами Deba bocho і Yanagi ba.
Деба, застосовується для первинної обробки та перерубання риб'ячих кісток, перед приготуванням філе.
Потім використовується янагіба, призначений для тонкого нарізання в один рух.
Жителям Європи вони незвичні, але така геометрія краще ріже та менше прилипає і зручніша для заточки на японських водних каменях.
Існує також модель Western-Deba з VG 10 із симетричною європейською формою.
У нашому інтернет-магазині, запропоновано достатньо варіантів Деба та Вестерн-деба з вуглецевої та нержавіючої сталей.
Вироби відомих ножових виробників, що продаються у нас, вже отримали багато схвальних відгуків у користувачів, серед яких багато професійних кухарів.
Варто в першу чергу звертати увагу на вагу залізка Deba, як на ключовий параметр.
Спуски традиційні, асиметричні, розраховані на правшу. Правий випнутий, зліва трохи увігнутий.
Молібденова нержавіюча 1K-6 Daido High-carbon steel з кріогенним загартуванням при температурі -70 °C, для максимального покращення робочих якостей.
Виготовлено в Японії, на потужностях компанії Seki Kanetsugu Co. Ltd з використанням ручних процесів і високоточних верстатів ЧПУ.
Твердість 57 HRC.
Повнорозмірне семигранне руків'я з алюмінію і міцного харчового пластику.
Конструкція виключно міцна і довговічна, з розрахунком на комерційне застосування.
Всі деталі бездоганно підігнані, що демонструє високу виробничу культуру і відповідність вимогам гігієни.
Рекомендації щодо поводження, зберігання і догляду:
Дотримуючись цих нескладних настанов, власник отримає тільки позитивні емоції, використовуючи свій набір.
Якісний інструмент, при шанобливому ставленні, прослужить десятиліття, вимагаючи лише кілька разів на рік, планового відновлення гостроти.
| Технічні характеристики ножа: | |
| Виробник: | Seki Kanetsugu Knife Co. | 
| Серія: | Japanese HOCHO:Aluminum handle | 
| Країна виробник: | Японія | 
| Сталь залізка: | Нержавіюча 1K-6 Daido High-carbon steel з кріогенним гартуванням при температурі -70 °C | 
| Кількість шарів: | Моносталь | 
| Твердість сталі: | ≈ 57 HRC за шкалою Роквелла | 
| Довжина залізка: | 180 мм | 
| Найширша частина залізка: | 55 мм | 
| Товщина тупія: | 4.5 мм | 
| Тип заточки: | Одностороння, праворуч спуск виступаючий, зліва увігнутий | 
| Довжина руків'я: | 128 мм | 
| Матеріал руків'я: | Алюміній і високотехнологічний полімерний матеріал | 
| Загальна довжина: | 325 мм | 
| Вага: | 310 г | 
| Стерилізація: | Не можна | 
 










 
 
 
 
 





 
