Ваш кошик порожній!
Комплект використовується професійним кухарем, і весь час в роботі.
Стан для такої активної експлуатації можна оцінити як непоганий.
Усунення безлічі дрібних відколів, а також необхідне відновлення кінчиків, виконані оперативно.
М'ясний ніж довелося вирівнювати, оскільки погнуте залізко неможливо якісно заточити.
Процедура пройшла нормально, однак розумно уникати сильних бічних навантажень в майбутньому.
Завдяки обкладкам з м'якої сталі, що захищає ріжучий шар, лезо має деяку здатність гнутися.
Це і дозволило відновити початкову пряму форму.
Загартована сталь VG-10, дозволяє отримати дуже високу гостроту, що і було зроблено.
Полірування підводів до дзеркального блиску, в даному випадку є стандартним.
Це подовжує термін служби заточки.
Натисніть на світлини для збільшення зображень