Ваш кошик порожній!
"Дамським догоджальникам", дістається найбільше, бо працюють вони в руках у господинь.
Часто пошкодження дрібні, і нормально підлягають виправленню.
Головне, що поступово формується здорова культура поводження з хорошим кухонним ножем.
А не вічно тупою як лінійка смужкою м'якого металу, нездатною нормально різати.
Після кваліфікованої заточки, якісна японська сталь здатна утримувати високу побутову гостроту близько півроку.
Невпевнене проходженні паперового тесту, ймовірно вказує, що прийшов час відновлювати кромку.
Проміжок часу, в якому якість різу добра, залежить переважно від манери експлуатації.
Ми готові допомогти всім, що б Вашим добротним кухонним інструментом було приємно працювати.
Натисніть на світлини для збільшення зображення