Ваш кошик порожній!
Планова заточка невеликого "підшефка" від Tojiro, привела з собою товариша.
Чудо, виготовлене за часів союзу, і до цього дня ще зберігаюче функціональність.
З японським ножем не було несподіванок, а от спробувати повернути до тями дідуся, було цікаво.
Колись давно, він був значно довший, але оскільки професійний розмір в 30см на домашній кухні надлишковий, геометрію змінили.
Вийшла подоба сантоку за формою.
Підводи довелося нарізати заново, і зайняло це досить багато часу.
За опором точильним брускам, сталь, звичайна нержавійка, яку через широкі підводи, довго точити, а утримувати гостроту вона навряд-чи буде адекватно.
Все, що заплановано, було зроблено, якийсь час можна голитися.
Маленький мікропідвод повинен подовжити термін служби ріжучої кромки.
Наявність великої кількості подряпин на залізку, це результат дій попередників, пов'язаних із спробами зробити його гострим.
Обладнання, що використовується нами для сервісу, виключає контакт абразиву зі спусками.
Натисніть на фото для збільшення світлин