KAI Wasabi

Заточка ножа деба KAI Wasabi

Заточка ножа деба KAI Wasabi

Oleksii 08.04.2018 0
 Заточка ножа mioroshi deba KAI Wasabi. Принесли досить цікавий ніж, Mioroshi Deba. Фахівці знають, що в цьому залізку поєднуються риси Yanagiba і Деба. Відносно тонкий, досить вузький і довгий. За задумом дозволяє і обробити рибу, і рівно нарізати отримане філе. Японська ножова культура, знаменита якраз протилежної особливістю. Для кожного важливого процесу, є свій продуманий, а якщо мова йде про традиційній формі, то і століттями незмінний та перевірений формат. Спеціалізація, якщо висловлюватись узагальнено.  Принесеним на заточку інструментом можна одночасно в розумних межах рубати (хоча ц...
Детальніше