Kanetsugu knives

Ремонт і заточка Кухарського ножа SAIUN 9006 Damascus Chef's knife 230 mm

Ремонт і заточка Кухарського ножа SAIUN 9006 Damascus Chef's knife 230 mm

Oleksii 13.07.2019 0
 Ремонт Гьюто SAIUN Damascus 9006 від Seki Kanetsugu.  Причина таких пошкоджень очевидна, - це був краш-тест. Навмисне нецільове використання по великих кістках. Завдяки чималій відстані від ріжучої кромки до початку дамаських візерунків, виправлення вдалося здійснити так, що не відразу віриться, що це один і той самий ніж, до і після. Сколи прибиралися вручну, максимально близько до межі можливого. Всі залізка від Kawamura-san, зведені тонко, і мають певний потенціал для відновлення без значного потовщення ріжучої кромки. Робота виконана філігранна. Ніж повернуто власнику.    Натисніть на сві...
Детальніше
Ремонт і заточка Кухарський пари SAIUN Damascus Santoku 9003 і Paring 9000

Ремонт і заточка Кухарський пари SAIUN Damascus Santoku 9003 і Paring 9000

Oleksii 08.06.2019 0
 Ремонт і відновлення кромки елітної кухарський пари Seki Kanetsugu.  Перший сервіс за півтора року, з моменту придбання на 19-й виставці Сталева Грань в Києві.Відновлювати заточку на такому проміжку часу, необхідно будь-якому ножу, при активному використанні. Не існує вічних речей, особливо в області тонких інструментів, якими щось розрізається, подрібнюється і т.д. Це абсолютно нормально, і закономірно. Якісні матеріали і точна підгонка всіх деталей, дозволили чудовим Santoku SAIUN 9003 і Paring knife SAIUN 9000 від Kanetsugu, пройти цю дистанцію гідно. Мікарта руків'я і сталь на спусках, ма...
Детальніше
Ремонт допоміжного ножа Kanetsugu PRO-M 7001 Utility knife 130mm

Ремонт допоміжного ножа Kanetsugu PRO-M 7001 Utility knife 130mm

Oleksii 04.05.2019 0
 Відновлення універсального ножа Kanetsugu PRO-M 7001.  Точилка-протягом, що знайома напевно всім, походить тільки для ножових виробів низької якості."Пластилінова" сталь на таких залізках дуже пластична, за рахунок цього практично немає ризику утворення відколів. Інша питання, що і заточку такий метал не тримає, прирікаючи на постійне застосування подібних пристроїв. Пристосування схожого зразка, просто здирають частинки м'якого металу, утворюючи мікро пилку, здатну деякий час триматися. До якісного інструменту такий підхід неприйнятний, через різницю у властивостях ріжучої кромки. Загартован...
Детальніше
Ремонт сантоку Kanetsugu PRO-S 5003 і універсального PRO-S 5002

Ремонт сантоку Kanetsugu PRO-S 5003 і універсального PRO-S 5002

Oleksii 30.03.2019 0
 Ремонт кромки і чистка набору Kanetsugu PRO-S. Сантоку # 5003 і допоміжний # 5002.  Після приблизно річного користування нашим постійним покупцем цієї пари ножів, хтось із гостей доклав надмірних зусиль.Кромка Santoku отримала напрочуд рівномірні пошкодження, які виявились неглибокими.На спусках було багато слідів іржі, які були видалені звичайним миттям. Прецедент з активною корозією нержавіючої сталі, відкладений на невизначений термін. Ймовірно мало місце зберігання поруч з чимось, що іржавіє, та могло стати причиною появи плям. Повне відновлення гостроти і геометрії залізок, пройшли абсол...
Детальніше
Ремонт сантоку Kanetsugu PRO-S 5003 і ножа для м'яса PRO-S 5008

Ремонт сантоку Kanetsugu PRO-S 5003 і ножа для м'яса PRO-S 5008

Oleksii 08.03.2019 0
 Ремонт сантоку Kanetsugu PRO-S 5003 і ножа для м'яса PRO-S 5008.  Після довгого і продуктивного використання нашим постійним покупцем пари ножів з набору, з одним трапилася неприємність. З огляду на виключно тонке зведення у сантоку, такі пошкодження іноді виникають. Наприклад при падінні на щось тверде. Другий ніж для оброблення м'яса, відправлений на сервіс за компанію, тому що вже півтора року експлуатувався без заточки. Повне відновлення геометрії залізка та наведення бритвеної гостроти, зроблені абсолютно успішно. В першу чергу завдяки чудовим властивостям сталі, з якою завжди приємно пр...
Детальніше
Команда Zalizko на виставці Ambiente 2019

Команда Zalizko на виставці Ambiente 2019

Oleksii 08.02.2019 0
У лютому 2019 року, ми відвідали найбільшу в Європі виставку споживчих товарів Ambiente 2019.Зустріч з нашим постійним партнером Mitsuyasu Kawamura-san була першою.Радість і позитив, плюс обговорення робочих питань і напуття Майстра в подальшій роботі, і ми знову поринаємо в нескінченний океан цікавого й пізнавального світу чудових речей.Дорогий Mitsuyasu-san запросив нашу скромну компанію на щорічне жовтневе шоу в місті Seki, де гостю з-за кордону можна зібрати таку кількість яскравих вражень, що їх вистачить на кілька років.Майстер також трохи розповів про нові продукти, та про традиції відн...
Детальніше
Ремонт і заточка набору ножів Kanetsugu PRO-J

Ремонт і заточка набору ножів Kanetsugu PRO-J

Oleksii 05.02.2019 0
 Ремонт і заточка набору ножів Kanetsugu PRO-J.  Вже не перший раз, приходить на сервіс набір від постійного покупця. Цього разу великим ножам дісталося, і потрібно було зробити трохи більшу роботу по відновленню. Сталь в цій серії, чудова ZA-18, з відмінними робочими характеристиками і стійкістю ріжучої кромки. Додатковим плюсом, є кваліфікована термообробка і тонке зведення, що дозволяє після багатьох процедур заточки, зберегти чудову якість різу. Як видно на фото, після виправлення дефектів у сантоку і гьюто, підводи залишилися досить вузькими. Приблизний термін служби цих залізок без заточ...
Детальніше
Ремонт сантоку Kanetsugu PRO-M 7003

Ремонт сантоку Kanetsugu PRO-M 7003

Oleksii 02.12.2018 0
 Ремонт и заточка ножа сантоку Kanetsugu PRO-M 7003.  Серія ножів Kanetsugu PRO-M вже заслужила народну любов. Це найвідоміша і найбільш збалансована лінійка, від чудового японського виробника. Причина популярності, в зразковому наборі властивостей, що надають кінцевому продукту багато конкурентних переваг. Оптимальне загартування сталі, дозволяє рекордно довго зберігати гостроту, одночасно маючи достатню пластичність. Це властивість іноді рятує в надзвичайних ситуаціях і замість великих сколів, утворюються зам'яті ділянки ріжучої кромки. Подібні ушкодження значно легше виправити, таким чином ...
Детальніше
Ремонт кухарського ножа Gyuto Kanetsugu PRO-M 7005

Ремонт кухарського ножа Gyuto Kanetsugu PRO-M 7005

Oleksii 27.06.2018 0
 Ремонт кухарського ножа Gyuto Kanetsugu PRO-M 7005.  Чудовий шеф-ніж Kanetsugu PRO-M потрапив на заточку, вочевидь після тестування на міцність. Сталь в цій серії, загартована до твердості 57 HRC тому замість сколів, вийшли великі замини по всій довжині ріжучої кромки. Тонке залізко для якісного нарізання, недалекоглядно піддавати випробовуванням, для яких потрібен інший інструмент. Всі пошкодження нами усунені, і ніж повернуто до стану нового. Для грубої роботи в майбутньому, розумно відкласти хороший ніж, і скористатися чимось іншим, не так добре ріжучим, але міцнішим.    Натисніть на світл...
Детальніше
Ножі Kanetsugu - Дивовижна гострота

Ножі Kanetsugu - Дивовижна гострота

Oleksii 18.03.2018 0
Kanetsugu – Дивовижна гострота! Досягнути вершини якості різу компанія змогла спираючись на величезну кількість власних доробок, випробувань та зворотньго зв‘язку з користувачами. Майстерня розташована в місті Секі (Seki city), столиці японського ножа з 800-річною історією виготовлення меча. В наші часи, Kanetsugu виробляє гострі як катана кухонні ножі за доступною ціною.Ми із задоволенням представляємо надзвичайно гострі ножі від Kanetsugu. Вже понад 660 років традиції та техніки ковалів компанії, зберігаючи досвід поколінь, передаються від майстра до учня. Mitsuyasu Kawamura-San, представник...
Детальніше