Ваш кошик порожній!
Бюджетний сантоку, що прийшов на ремонт з серйозними ушкодженнями.
Власник чесно зізнався, що різав заморожені продукти.
Заточка і вирівнювання залізка, проведені успішно.
Надалі, краще не випробовувати на міцність японські залізка, призначені в першу чергу для нарізання, а не екстремального використання.
Ніж із загартованої на більш високу твердість сталі, міг би не витримати подібного випробування.
Головною відмінністю японських ножів від європейських, є здатність виключно довго залишатися гострими.
Це досягається загартуванням залізка, і тонким зведенням.
З такими властивостями, якість різу виводиться на перший план, а нескладні правила поводження, дозволять довго і продуктивно користуватися хорошим інструментом.
Натисніть на світлини для збільшення зображення