Ваш кошик порожній!
Поняття дорогого японського кухонного ножа, досить точно можна порівняти з дорогим автомобілем.
На бездоганному спортивному Ferrari, навряд чи прийде в голову їздити по місту, не помічаючи бровок, ям на дорозі, стовпів в кінці кінців.
Що трапиться, при спробі проїхати наприклад через стовп, на автомобілі за півмільйона?
Звичайно ... авто буде зіпсовано, адже конструктори, працюючи над машиною (читаємо ножем) дбали про те, що б він їздив швидко (читаємо класно різав), але не був учасником бойових дій.
Дороге залізко з Японії, відмінно впорається зі своїм головним завданням (різом), але чекати від Феррарі прохідності трактора і захищеності танка, не варто.
Таких речей не існує в жодній іншій галузі. Якщо вважаєте інакше, напишіть спростування в коментарях.
Власне предмет з публікації, чудовий Сантоку, зі швидкоріжучої порошкової сталі FAX-18 з багаторічним потенціалом служби, і нечастою плановою заточкою.
Пошкодження значні, але все вдалося виправити і повернути колишню гостроту.
Необхідність виваженого ставлення, і цільового використання, неможливо проігнорувати.
Ми допоможемо навчитися свідомому поводженню з чудовими японськими ножами, і підтримаємо, якщо буде потрібне виправлення помилок, або ваше залізко потрапить в руки людини далекої від здорової ножовий культури.
Натисніть на світлини для збільшення зображення