Ваш кошик порожній!
Багато хто з ножеманів, чого тільки не мають в своїй колекції.
Тут зустрічаються найрізноманітніші, часом несумісні на перший погляд екземпляри.
На кишені може бути наприклад Microtech, а в кухні використовуватися "Ноунейм" з супермаркету, зроблений із однакової сталі з виделками ложками та іншим посудом.
Іноді клієнти зізнаються, що регулярно користуються своїми складними ножами в якості кухонних, і це при такому значному розриві в вартості.
Хороший кухонний ніж, коштує помітно менше рівного за класом складного, а використовується частіше.
Це проста статистика, яка не потребує доказів.
Добре, що вітчизняні майстри, звертають все таки свою увагу і на таку потрібну і корисну нішу.
Все не так просто, коли ріжучі якості необхідно вивести на передній план.
Кремезний турист-мисливець, необов'язково повинен класно різати продукти.
В першу чергу він повинен подобатись господареві зовні, можливо добре лежати в руці, мати гарний чохол, і т.д. і т.п.
На нього піде менше сталі, а залізко не треба буде дуже тонко зводити, бо так надійніше.
Японське виробництво кухонних ножів, безперечно має значно більшу матеріально-технічну базу, і можливості.
Контроль процесів, та індивідуальну майстерність кожного працівника, висококласну сировину і досвід попередників.
Відповідність заявленим характеристикам і всесвітньо відому відмінну якість.
Вкрай складна конкуренція.
Але варто намагатись.
Залізко почищене, заточене, і повернуто замовникові, який поводиться з ним дуже дбайливо.
Сталь не показувала якогось помітного опору при роботі, а поява плям не є недоліком.
Більшість ножових сплавів, правильніше визначати як умовно нержавіючі.
Виріб знову тішить власника.
Натисніть на світлини для збільшення зображень