Ремонт японського ножа Сантоку виробництва Satake Cutlery

Posted by Oleksii 26.09.2018 0 Comment(s) Майстерня,

 

Ремонт японського ножа Сантоку виробництва Satake Cutlery. 

 

Бюджетний сантоку, що прийшов на ремонт з серйозними ушкодженнями. 

Власник чесно зізнався, що різав заморожені продукти. 

Заточка і вирівнювання залізка, проведені успішно. 

Надалі, краще не випробовувати на міцність японські залізка, призначені в першу чергу для нарізання, а не екстремального використання. 

Ніж із загартованої на більш високу твердість сталі, міг би не витримати подібного випробування. 

Головною відмінністю японських ножів від європейських, є здатність виключно довго залишатися гострими. 

Це досягається загартуванням залізка, і тонким зведенням. 

З такими властивостями, якість різу виводиться на перший план, а нескладні правила поводження, дозволять довго і продуктивно користуватися хорошим інструментом. 

 

 

 

Натисніть на світлини для збільшення зображення

 

 

Ремонт і заточка сантоку Satake Cutlery фото 1Ремонт і заточка сантоку Satake Cutlery фото 2

 

 

Leave a Comment