Tojiro Classic F-502 — Ніж Накірі, 3 шари, сталь VG 10, залізко 165 мм, Японія
Знижки для постійних покупців
Всі зареєстровані користувачі, які здійснили покупку в нашому магазині, стають учасниками програми лояльності Zalizko.
Крім того, ви можете отримувати e-mail розсилку з нашими спеціальними пропозиціями і рекламними акціями, а також інформацію про нові надходження і новини компанії.
Ніж для різноманітної шинкування. Переважно для овочів.
* * * * * * * *
Стане в нагоді тим, хто часто ріже овочі.
Це може бути як професійний кухар, так і поціновувач салатів, особливо в сезон.
У шинкуванні з Nakiri мало хто звівняється, і позмагатись може тільки Chinese Cleaver, але цей монстр шинкування ймовірно виявиться важкуватий для жіночих рук.
За вагою Накірі виграє у Цай Дао, тому повинен зайняти гідне місце в правильному наборі японських кухонних ножів.
Східна форма, в повністю адаптованому для європейців виконанні.
Передній кут навмисно не заточений, для постійного контакту одним кінцем клинка з дошкою.
Важливо відзначити, що це не топірець, та не призначений для грубих робіт.
Залізко:
Тришаровий нержавіючий ламінат з обкладками з м'якої сталі та ріжучим шаром з добре загартованої нержавіючої сталі VG-10.
Ножі Tojiro, виготовляють в Японії, на фабриці Fuji Cutlery Co., в місті Tsubame, префектура Niigata.
Це підприємство, є засновником та власником бренду.
Культура виробництва і відточені технології, в тому числі Decarburization Prevention (DP) ставлять продукцію компанії, на недосяжний рівень, по співвідношенню ціна-якість.
Зведення традиційно тонке, тому ніж здатен різати дуже довго, завдячуючи також геометрії спусків.
Комфортне повнорозмірне руків'я.
Більшість власників відзначають зручність форми, і для великої чоловічої долоні і для маленької жіночої руки.
Перетин прямокутний, з заокругленими гранями, що дає і відмінне утримання, і контроль положення залізка, при будь-яких роботах.
Матеріал Pakka wood, теплий, довговічний і приємний на дотик.
Це композит з деревини і пластика, просочений під тиском спеціальною речовиною.
Подібна обробка виключає намокання та розбухання, високо гігієнічна, не має запаху і безпечна для контакту з їжею.
Важливо все ж враховувати, що під час миття в посудомийній машині або кип'ятінні, дерево буде швидше зношуватися.
Для закладів громадського харчування та харчових ліній, де термообробка може бути обов'язковою вимогою, а також для іншого промислового використання, призначені лінійки Tojiro-Pro, Tojiro-Color і Kanetsugu PRO-S.
Головна відмінна риса цих серій, це руків'я з матової сталі або високотехнологічного полімеру, без найменших шпарин та розраховані на стерилізацію.
Поради щодо поводження, догляду та зберігання:
Дотримуючись цих нескладних настанов, власник отримуватиме тільки позитивні емоції, користуючись своїм набором.
Якісне залізко, при шанобливому ставленні, служитиме надвичайно довго, потребуючи лише пару раз на рік, планового відновлення гостроти.
| Технічні характеристики ножа: | |
| Виробник: | © TOJIRO / Fujitora Industry | 
| Серія: | Tojiro DP Cobalt Alloy Steel Series by 3-Layers | 
| Країна виробник: | Японія | 
| Сталь залізка: | Загартована VG-10 (Takefu Special Steel Co.) в м'яких нержавіючих обкладках | 
| Кількість шарів: | 3 шари | 
| Твердість сталі: | ≈ 60 HRC за шкалою Роквелла | 
| Довжина залізка: | 165 мм | 
| Найширша частина залізка: | 45 мм | 
| Товщина тупія: | 1.8 мм | 
| Тип заточки: | Симетрична 50/50 | 
| Довжина руків'я: | 120 мм | 
| Матеріал руків'я: | Довговічний та стійкий до зовнішніх впливів, деревно-полімерний композит Pakkawood | 
| Загальна довжина: | 298 мм | 
| Вага: | 195 г | 
| Стерилізація: | Не можна | 
 















 
 
 
 
 
 
